reservation
alla collina
products
menu
recipes
catering
news
press
info
work with us
alla collina
products
menu
recipes
catering
news
press
info
work with us
Since 1938, “Alla Collina Pistoiese” is a garden of flavours with the most authentic taste of Tuscan tradition. A history, the restaurant’s one, that over the years has intertwined with that of an entire city.
An experience articulated by several great episodes of success, conquered in time with passion, a ritual for welcoming and attention to details. A life dedicated to taste which today you can enjoy in every dish on the menu with many exquisite international and Mediterranean recipes. Elegant and polished in the slightest details, the restaurant has a private room for business dinners and special events.
reservation
Monday
Februray 4th
day
X
guests
hour
submit
27.09.2018
Book
80° anniversario Alla Collina Pistoiese
Previous
Next
È dal 1938 che ‘Alla Collina Pistoiese’ rappresenta il meglio di gusti e sapori della tradizione toscana a Milano. Una lunga storia, che si intreccia da sempre con quella della città e dei suoi protagonisti. 80 anni di successi conquistati grazie a tradizione, passione e culto dell’ospitalità. Affiancati da una curiosità culinaria che negli anni si è allargata al mondo, ma sempre ben salda alle origini.
Questo libro è stato pensato e stampato per celebrare questi 80 anni di storia, del ristorante e della città di Milano, attraverso interviste e volti delle persone che hanno contribuito alla storia del locale, materiale storico e le principali caratteristiche di una cucina che non ha età. La 'voce narrante” nelle pagine che seguono è di Filippo Giordano, attuale titolare del ristorante e nipote del fondatore, Pietro Gori.
×
Close
ita
| eng
news
the book
events
press